Contact

U kunt contact opnemen met Nuenens Belang via onderstaand nummer:
Tel: 040-2835891
Emai: j.leemans37@upcmail.nl en/of nuenensbelang@upcmail.nl

leemans_fktmp79kopie

Jacques Leemans.
Kennis: jurist. Afgestudeerd op bestuursrecht aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Oprichter en voorzitter van de politieke partij Nuenens Belang. Oprichter van de Nuenense wetswinkel met gratis wekelijks spreekuur voor de gewone man. Voorzitter van de stichting Behoud Erfgoed Nuenen. Actief lid van de in Nuenen-Zuid gevestigde Belangenvereniging Nuenen-Groen voor aanpak verkeers- en milieubelasting in Nuenen-Zuid.
Ervaring: Vertegenwoordigde Nuenen 9 jaar als lid van Provinciale Staten van Noord-Brabant voor het CDA. Vertegenwoordigde Nuenen 16 jaar als lid van de gemeenteraad voor Nuenens Belang. Deed in 2018 weer mee bij de gemeenteraadsverkiezing. Voor zijn maatschappelijke betrokkenheid ontving hij een Koninklijke onderscheiding.Thans:Adviseur in geschillen bij bestuursrechter en Raad van State bijv. geschillen tussen patiënten en ziekenhuizen bij medische missers.
De winnaars van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zijn de lokale partijen. Samen haalden Nuenens Belang, lijst Pijs, De Combinatie en W70 liefst 4529 stemmen.